Opšte karakteristike: Jarac – hladan i ozbiljan

Opšte karakteristike: Jarac – hladan i ozbiljan

13. svibnja 2017. 0 By Admin

Na početku je teško prići ovim ljudima. Ima i obrta kada Jarac iskaže neverovatnu strast i krene u osvajanje. To su situacije kada su osetili da je to ono sto žele da odaberu. Tada nema prepreka, za njih je osvajanje izazov.

 

 

Strastvene veze nisu nepoznanica za njih, ali ne toliko da opstanu i ostanu u njoj. Za nešto ozbiljnije, Jarcu treba sigurnost. Traže osobe na koje se mogu osloniti ili osobe koje su slabije od njih. Ravne sebi ne traže, postoji ta neverovatna amplituda kod njih. Ili da budu sigurni ili da brinu o nekome. Trećeg nema.

 

 

Treće postoji u avanturama, strastvenim i neobičnim, za koje niko ne bi rekao da postoje, gledajući ih onako ozbiljne. Strast je za njih hrana, ali ne jedu je uvek, postavljaju sebi granice, makar bile i bolne, ne prelaze ih. Ostaće bez strasti čitav život ako treba ali žele da hodaju po zemlji  sigurno. Ovo su ljudi koje se žene/udaju za ceo život. Ako se razvedu, to je retko njihova želja. Varaće, o da, hoće, ali se razvoditi neće. Važnija im je slika o njima nego život.

 

 

U biti je to strah od napuštenosti. Nepojmljiv način života koji im se nudi sa slobodom, oni ne znaju šta se radi sa tim. Kada vole, deluje kao da nikada nisu voleli, da je sve to prvi put. Neće imati velike emotivne ispade, njihove oči će pokazivati toplinu. Nisu od onih što vole da se maze, ljubakaju…

 

 

Njima je ljubav nešto što se nosi i daje kroz sigurnost, obećanja, reči, dela. Treba umeti razumeti takvu vrstu voljenja, prepoznati taj pogled i svaku  izgovorenu reč shvatit na pravi način. Delima će pokazivati da vole. Sitnim pažnjama i u nekim trenucima izliva emocija. Ostatak su suzdržani, kao da se stide da iskažu količinu svoje ljubavi, koja je enormna.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4