JARAC – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

JARAC – Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Mars prolazi kroz vaše polje braka i partnerstva i kroz znak Raka gdje je slab i u padu, što će vaše odnose sa emotivnim ili bračnim partnerom činiti otežanim i napetim. Osjećaćete kako vaš partner od vas očekuje više nego što ste vi trenutno u mogućnosti da mu pružite. Osjećaćete se stalno pod nekakvim pritiskom od strane partnera.

 
Kako biste to ublažili biće neophodno da se usmjerite na zajedničke ciljeve. Preuzmite dio kućnih obaveza na sebe i rasteretite partnera. Ako se posvetite sređivanju vašeg zajedničkog doma i porodici, umanjićete partnerovo nezadovoljstvo i uspjećete da učvrstite njegovo povjerenje u vas. Ne zaboravite da će vašem partneru biti potrebno mnogo pažnje.

 
Ako ste slobodni:
Venera će 9. juna praviti sekstil sa Marsom, što će vas činiti strastvenim i u potrazi za dinamičnim ljubavnim avanturama i osobom koja bi mogla da odgovori na vaše seksualne apetite. Tu osobu ćete upoznati na jednoj zabavi ili koncertu. Biće to simpatija na prvi pogled i između vas dvoje će se probuditi strasti. Pazite samo da ne izmaknu kontroli. U drugoj polovini će Venera praviti trigon sa Plutonom što bi vam moglo donijeti početak skladne veze sa tom osobom.

 
Nešto starijim Jarčevima će jun biti pogodan mjesec za ostvarenje jedne želje u ljubavi i ulazak u emotivnu vezu sa osobom koju će upoznati na mjestu gdje vole često da odlaze. Osjećaće se opušteno i ispunjeno pored te osobe.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3