VAGA – Mjesečni horoskop za juni 2017. godine

VAGA – Mjesečni horoskop za juni 2017. godine

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Pružiće vam se povoljne mogućnosti da ostvarite bar jedan važan zajednički cilj u odnosu sa partnerom. Potrudite se da se posvetite onome što je od prioritetnog značaja za vašu vezu. Nešto od svega toga će od vas zahtevati mnogo truda i vremena, što vam neće prijati jer ćete ionako biti zatrpani obavezama, ali će vam donijeti željeni sklad u vezi.
Bićete otvoreni na prijedloge vašeg partnera i umjećete da ga salušate. Priredićete partneru i jedno prijatno iznenađenje, tako što ćete mu pokloniti nešto za šta znate da voli ili ćete osmisliti prijatne zajedničke trenutke. Jun vam je pogodan i za putovanje udvoje na neku od turističkih destinacija u inostranstvu gdje se možete dobro provesti sa voljenom osobom.
Ako ste slobodni:
U ljubavi ćete biti skloni da ne birate sredstva za doleženje do cilja, konkretno da privučete osobu koja vam se dopada i da je odvedete u krevet. Upravljaćete se prema izreci da cilj opravdava sredstva. To može da vam se obije o glavu jer osoba koju hoćete da privučete može da reaguje tako da vam zatvori sva svoja vrata. Kako je riječ o veoma zahtjevnoj osobi, neophodno je da pažljivo razradite svoju taktiku jer bi i mala greška mogla da vam osujeti planove.
Starije Vage će upoznati na poslu osobu koja će ih privući i sa kojom će poželjeti da započnu vezu. Prije toga vam se savjetuje da pažljivo procijenite da li je za vas dobro da miješate posao i ljubav.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3