Venera od danas kreće “forca” naprijed (u Ovnu): Svemir ima daleko bolje planove za vas – nego vi!

Venera od danas kreće “forca” naprijed (u Ovnu): Svemir ima daleko bolje planove za vas – nego vi!

19. svibnja 2017. 0 By Admin

Zapravo nas cijeli ciklus retrogradnosti Venere tjera da raščistimo sa spornim emotivnim situacijama, kako bismo sebi dali priliku za ljubav koja predstavlja uzajamnu potporu, bez ograničenja! Zato, što god ste morali prekinuti u razdoblju Venerine retrogranosti, znajte da se sve dogodilo za vaše najviše dobro. Univerzum ima daleko bolje planove za vas!

 

 

Venera će u potpunosti biti izravna od 19. svibnja, kada se ponovo bude našla na 13. Ovna i fiksnoj zvijezdi Alpheratz. Sama Venera u Ovnu predstavlja ratnicu koja ne pita možete li, već vas stihijski vodi u boj za emotivno zadovoljstvo.

 

 

Venera u Ovnu ne igra igre i ne priča priče, nju ili uzmete za ruku i povedete kuda treba, ili zaboravite da ste je upoznali. Riječ je o Veneri koja ljubav vidi kao vrstu bojnog polja, u kome dobiva ili gine. Treće opcije nema.

 

 

Ova ratnica nam tijekom svog boravka u Ovnu sprema darove, jer svaka Venera to čini. Njezin prvi poklon je odlučnost, koja će se vratiti u naše živote pa ćemo biti kadri uhvatiti se  u koštac sa životom – odmah i sada. Sljedeći dar je brzina rješavanja nekih spornih emotivnih situacija, koje su nas svojim trajanjem iscrpljivale. Naposljetku, ova Venera će nas naučiti kako živjeti odmah i ovdje, i kako osjetiti punoću trenutka.

 

 

U trenutku kada Venera bude krenula u potpunosti izravno, tranzitni Mars će s njom imati aspekt sekstila. Ovaj sekstil Venere iz Ovna i Marsa iz Blizanaca nam u drugoj polovici svibnja donosi ubrzanje na polju emotivnih odnosa.

 

 

Odnosi tada započeti će biti ispunjeni velikim entuzijazmom. Kratak put, izlazak na 10 minuta i slično, samo su neke od stvari kojima će se partneri međusobno iznenađivati. Dah svježine i radost življenja obilježit će naše dane.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4