Želite više od veze? Evo kako da izbegnete da vas MUŠKARAC ZOVE SAMO ZBOG AVANTURE

Želite više od veze? Evo kako da izbegnete da vas MUŠKARAC ZOVE SAMO ZBOG AVANTURE

19. svibnja 2017. 0 By Admin

5. Ne javljajte se na telefon posle ponoći

Ako nemate već dogovorene planove sa njim i on vas pozove na kasno noćno druženje, nemojte to da prihvatate. Bez obzira na to koliko slatke njegove reči bile, sve što kaže posle ponoći je njegov način da kaže “Raspoložen sam i hoću da dođeš i učiniš nešto po tom pitanju”. Ignorišite poruke ako su od njega i odgovorite mu ujutru.

 

 

6. Ne pričajte stalno o seksu

Naravno, vaš muškarac će misliti da ste kul ako sa njim pričate o seksu zato što on obožava seks! Ali ako je to sve o čemu vas dvoje pričate, pogrešno je protumačio neke stvari. Podrazumeva se, treba spomenuti seks tu i tamo, da mu zagolicate maštu, ali većina vaših razgovora trebalo bi da se temelje na tome da se vi bolje upoznate van fizičkog dodirivanja.

 

7. Obratite pažnju na njegovo ponašanje i reči

Postoji šansa da vam govori ili pokazuje da mu stvarno nije stalo do vas van spavaće sobe. Možda govori kako želi ozbiljnu vezu, ali ako se njegovo ponašanje ne slaže sa rečima, onda to nije istina. Da biste izbegle pozive samo radi seksa, morate pažljivo pratiti situaciju kako ne bi prešla u alarmantno stanje. Ako ne pravi planove za budućnost sa vama, ali nastavlja da vas zove uveče da se “družite”, to može veoma brzo da postane samo viđanje radi seksa.

nastavak na iducoj strani….

Stranice: 1 2 3 4