Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. maja 2017. godine: Ovan obnavlja staru ljubav, Bik uživa u avanturama, pred Blizancima teška sedmica, Ribe po običaju sve iskomplikuju…

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. maja 2017. godine: Ovan obnavlja staru ljubav, Bik uživa u avanturama, pred Blizancima teška sedmica, Ribe po običaju sve iskomplikuju…

21. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Retrogradni Jupiter u vašem prvom polju označava želju i inertnost u istom trenutku. Ukoliko prevaziđete pasivnost i krenete u akciju, bićete veoma zadovoljni i ispunjeni. Ali, nemojte da očekujete spektakularne rezultate nego samo ostvarenje postavljenih ciljeva, što nije malo.

 

 

Ljubav – Očekujete sigurnost i stabilnost, ali boravak Venere u Ovnu to ne obećava. Verovatno ste pobrkali lončiće, pa pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran. Ukoliko očekujete dinamiku i avanturu, toga će biti na pretek.

 

 

Zdravlje – Već duže vreme muče vas bubrezi i zadržavanje tečnosti u organizmu. Vreme je da posetite lekara.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Mars, vaš vladar je problematično aspektovan sa Saturnom i ukazuje da naredni period neće biti nimalo konstruktivan. Naprotiv, gotovo svaka poslovna situacija biće opterećena destruktivnošću. Da biste ovakvu situaciju što lakše prebrodili pokušajte da diplomatskim ponašanjem stvari držite pod kontrolom i nemojte ishitreno reagovati.

 

 

Ljubav – Prolazak Merkura kroz znak Bika ukazuje da ćete rešiti sve nesporazume u vezi koji su dovodili do sukoba s partnerom. Slobodne Škorpije očekuje nekoliko interesantnih susreta.

 

 

Zdravlje – Osim intenzivnog stresa, koji će biti izražen tokom celog perioda, mogući su problemi sa zglobovima i reumatski bolovi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5