BESNI SU, MA MNOGO SU BESNI: Škorpije bi izvadile oči, Jarčevi čekaju pravi trenutak za osvetu

BESNI SU, MA MNOGO SU BESNI: Škorpije bi izvadile oči, Jarčevi čekaju pravi trenutak za osvetu

22. svibnja 2017. 0 By Admin

Rak može biti bezobziran
Pripadnici ovog znaka jedni su od onih koji često posežu za osvetom ili barem razmišljanjem o njoj. Što je najbolje, okidač im može biti svašta – jer znaju iskonstruisati i nadodavati stvari kod ljudi koji su im se zamerili. S njima je teže podnositi posledice njihove osvete nego pronaći uzroke, a u besnom raspoloženju mogu isključiti zdrav razum. Koliko god je veliko njihovo srce, u osveti zaista mogu da budu užasni.

 

 

Osveta Lava je kao cunami
Pripadnici ovog znaka su iznad svega časni i ponosni, a upravo te tačke ih čine jako osetljivim na razočaranja koja im drugi prirede. Oni uvrede naprosto ne mogu da iskuliraju, zbog njih će noćima biti budni, a izvinjenja ne pale. Udaraju na sve načine – rečima, delima, podvalama, način nije bitan već samo da izbace sav bes. Drugim rečima, ne postoji šansa da Lav oprosti onome ko ga ja jako povredio, a prijateljstvo iza toga je nemoguće.

 

 

Devica se ne sveti ona vas ponižava
Pripadnici ovog znaka nisu poznati po tome da su neki veliki osvetnici, ali jesu veliki tvrdoglavci. Oni će pošto su uvređeni ili povređeni igrati na ličnu kartu, i to onu emocija. Naime, uzvišene Device će napraviti da se neprijatelj sam oseća jadno zbog toga što je uradio. Njihov cilj je da vas rasplaču i postide, a njihova osveta je uglavnom tiha – ništa s čime bi privlačili pažnju u javnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4