HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

22. svibnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao

Iskoristite povoljan period koji počinje 7. juna kada Merkur ulazi u znak Blizanaca za rešavanje starih, spornih ugovora i sređivanje dokumentacije. Tokom narednog perioda očekuju vas kraća putovanja, saradnja sa osobama iz inostranstva kao i nastavak saradnje sa bivšim poslovnim partnerima. Postoji mogućnost da promenite radno mesto i dobijete bolji položaj u kompaniji za koju trenutno radite. Ne plašite se promena, jer vam novi posao može otvoriti nove mogućnosti za napredovanje i širenje biznisa.

 

 

Možda ćete biti u prilici da obnovite saradnju sa važnim klijentom ili da opet radite na novom projektu. Pošto ste tokom prethodnog perioda uspeli da ostvarite neke nove ideje i planove, sada slobodno možete da tražite adekvatnu nagradu ili bolju poziciju. Očekujte dobitke i dobre vesti iz inostranstva posle 10. juna. Zadovoljavajuća materijalna situacija.

 

 

Ljubav

Dobar period za raščišćavanje svih emotivnih problema i uspostavljanje stabilnih, harmoničnih odnosa. Ne libite se da jasno stavite partneru do znanja šta vam smeta i postavite uslove za opstanak veze. Dosta ste trpeli i čekali na ovaj momenat. Ako ste sami, energiju radije usmerite na posao, zabavu i izlaske sa starim prijateljima. Oni koji su u dužim vezama ili braku, mogu očekivati povremene nesuglasice i konflikte oko finansija. Možda imate različite želje ili mislite kako je sve moguće ili lako ostvarljivo.

 

 

U vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju topli i hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija pozitivno deluju na vaš odnos sa partnerom. Potrebna vam je osoba koja će razumeti vaše trenutne poslovne obaveze, ali i neko ko nije suviše posesivan. Očekuju vas nova lepa poznanstva preko prijatelja ili na javnim mestima.

 

 

Zdravlje

Problemi sa zubima i pojačana nervoza. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da obave redovni sistematski pregled. Mogući bolovi u nogama. Obratite pažnju na krvni pritisak.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12