HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BLIZANACA: Saznajte šta vas čeka od 22. maja do 21. juna 2017.

22. svibnja 2017. 0 By Admin

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao

Situacija na poslovnom planu nije ružičasta, a na vrlo napete odnose na radnom mestu, osim Venere u polju karijere, ukazuje i Merkur u polju planova, kao i Mars u polju tajnih neprijatelja, što je i najopasniji položaj. Kako god se analiza okrene, situacija je u prvom delu perioda, sve do 7. juna izuzetno nestabilna.

 

 

Što nećete moći da utvrdite “odakle vetar duva”, najbolje bi bilo da ništa i ne pokušavate, pogotovo što se ni nakon pomenutog datuma ništa ne popravlja, nego se naprotiv, situacija dodatno komplikuje, a sklonost sukobima je povećana. Naredni period je povoljan za povratak nekog novca, ali vodite računa i o vašim prevelikim troškovima. Bićete u prilici da rešavate određene pravne stvari koje vas čekaju već neko vreme. Ako razmišljate o promeni posla, strpite se do 7. juna. Nešto što ste morali da trpite zadnjih meseci, konačno se privodi kraju. U svakom slučaju vrlo predstoji vam izuzetno dinamičan period i borba za uspeh.

 

 

Ljubav

Venera u polju posla prvi deo perioda obeležava emotivnim dešavanjima vezanim za radno mesto, da bi se potom, prelaskom u jedanaesto polje situacija preslikala na odnose među prijateljima. Suštinski od 6. juna se stvari smiruju, pa je moguće zadovoljstvo i na ljubavnom planu. Komunikacija će biti bolja, a neki mogu očekivati i direktne ponude osoba koje do sad nisu sagledavali kao emotivno intrigantne. Jasno vam je da ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja.

 

 

Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje, nakon mladog meseca, 9. juna. Ako ste mladi ili slobodni, očekujte nove, uzbudljive ljubavne susrete. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti i koji mogu da dovedu i do privremenog raskida. Za one koji su u dužim vezama, braku, izvesni planovi vezani za porodicu, kuću biće prioritetniji.

 

 

Zdravlje

Ojačajte imunitet i vodite računa o preventivi. Posetite zubara i sredite sve što je neodložno. Starije osobe neka povedu računa o krvnom pritisku i hroničnim problemima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12