Nedeljni Kineski horoskop od 22. do 28. maja: Zec će imati romantičnu sedmicu, Zmaj šokiran nekim bolnim tračem…

Nedeljni Kineski horoskop od 22. do 28. maja: Zec će imati romantičnu sedmicu, Zmaj šokiran nekim bolnim tračem…

22. svibnja 2017. 0 By Admin

ZMAJ

Nedelja bi vam mogla početi tako što ćete čuti neki bolni trač. Vašoj potrebi da ste stalno u pokretu dobro će doći neočekivano putovanje ili neki izlet i to najverovatnoje u sredu. Slučajni događaj u četvrtak doneće iznenadno rešenje nekog problema koji vas već dugo muči. Vikend je idealan za druženje i aktivnosti koje uključuju društveno koristan rad.

 

 

Rizikujete veliku svađu u nedelju. Ako mislite da će vam vaša tvrdoglavost omogućiti da dobijete ono što želite, varate se. Želja da bude sve po vašem ipak nije rešenje.

 

 

ZMIJA

Slučajna opaska bliske osobe mogla bi povrediti vaša osećanja u ponedeljak. Porazgovarajte sa njom ako ne budete mogli da zaboravite ili oprostite situaciju. Odradite potrebna istraživanja na svakom projektu koji dobijete početkom ove nedelje. Kasnije ćete imati koristi od toga što ste bili toliko temeljni. Sredina nedelje donosi talas kreativnosti.

 

 

Za vikend uživajte u krugu najvoljenijih. Hobi i samousavršavanje će vam takođe doneti veliko zadovoljstvo. Ne dozvolite da vam neprijatna situacija pokvari veo vikend. Budite vedri.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6