Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

26. svibnja 2017. 0 By Admin

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao

Možete odahnuti tek posle 6. juna kada je posao u pitanju, jer tada Venera izlazi iz opozicije sa vašim vladarem Jupiterom. Firma u kojoj radite bila je u velikim problemima i moguće je da ste s razlogom brinuli za njen opstanak, ali sada se neke važne stvari raščišćavaju i vi ćete konačno znati na čemu ste. Mnogi pripadnici znaka biće u prilici da promene radno mesta ili firmu, a neki bi trebalo da počnu da traže novi posao.

 

U svakom slučaju, nema razloga za prevelike brige jer će se svi problemi na kraju rešiti. Očekuje vas veći priliv novca, što će vas dodatno motivisati na nove napore. Saradnja sa kolegama konačno poprima normalniji tok, a moguće su i nove, zanimljive poslovne ponude. Bićete pomalo inertni i nervozniji, najverovatnije zbog pomanjkanja sredstava za završetak započetih projekata. Finansijska situacija se blago poboljšava krajem perioda.

 

 

Ljubav

Situacija na ljubavnom planu je uglavnom stabilna. Vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti, lako se prepuštate inspiraciji i strastima koje u vama budi bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne snove i da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Povremeno imate utisak kao da je sve lako ostvarivo.

 

 

Prija vam emotivna sentimentalnost koju vaš partner unosi u zajednički život. Ukoliko ste nedavno započeli tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju emotivnu sreću kao i osobu do koje vam je stalo. Povremeno imate utisak da je vaša veza na klackalici i ne znate kako da prevaziđete socijalne i ekonomske razlike koje vas sve više razdvajaju. Za one koji su u braku ovaj period je poprilično napet i donosi velika preispitivanja.

 

 

Zdravlje

Iscrpljeni ste zbog preteranog rada. Previše ste napeti i nervozni. Mogući su problemi sa ishranom i tendencija ka dobijanju u težini. Budite oprezni u saobraćaju.

Autor teksta: Mihailo Čukić

Izvor: Novosti

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12