Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

26. svibnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Posao

Sunce i Mars u vašem znaku do 5. juna znak su velikih očekivanja ali osrednje realizacije jer sve dolazi na svoje mesto tek kada se vladar znaka, Merkur, 7. juna nađe u svom sedištu.

 

 

Očekujete ostvarenje nekog posla koji bi mogao da vam donese malo veću količinu novca, ali zbog izvesnih zastoja na koje ne možete da utičete, mnogo je verovatnije da povoljne vesti stignu tek sledećeg meseca. Tokom ovog perioda usmerite pažnju na neku novu saradnju na koju možda niste ni računali kao opciju. Novi projekat vam može doneti određenu popularnost ili pak izvesno priznanje među kolegama. U isto vreme, ova pozicija otvara i određeno polje neprijatelja, pa zato povedite računa kako se ophodite sa saradnicima. Ako imate utisak kao da ste izgubili uobičajen poslovni ritam, sada možete da se opustite. Stiže glas o putu u inostranstvo ili neko rešenje od nekog arbitražnog organa koje ste dugo čekali.

 

 

Ljubav

Do 7. juna Venera boravi u vašem jedanaestom polju i naglašava prijateljsto koje ima tendenciju da preraste u nešto više. Moguće je da vam se udvara neko ko je zauzet, ali to svakako nije nešto čemu težite. Ukoliko ipak u navedenom periodu ne nađete srodnu dušu, ne budite razočarani. Vi svakako niste osoba koja se lako prepušta emocijama, zato bolje sačekajte svoju “pravu priliku”.

 

 

Ako ste bili u vezi, a došlo je do nesuglasica, situacija ne ukazuje na nastavak veze/braka, jer Venera ide ka dvanaestom polju koje favorizuje tajne i komplikovane odnose. Ukoliko ste uprkos svemu prevazišli probleme, ne mislite da je sve rešeno. Ako ste mladi i slobodni, očekujte brojne susrete i ljubavne avanture u kojima ćete uživati. U ovom periodu mogu vam se udvarati mlađi, stariji i bivši partneri. Budite oprezni i imajte na umu da razum i emocije nikada nisu bili u skladan par.

 

 

Zdravlje

Osim povremene glavobolje i nervoze, situacija je uglavnom stabilna. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da obrate pažnju na hormonalne promene i PMS.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12