Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

26. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao

Jupiter je retrogradan u vašem znaku, to jest prvom polju, a Venera, vaš vladar izašla je iz retrogradnosti ali je opozitna, što ukazuje da ćete većinu stvari obavljati sporije ili sa zastojem. Komunikacija sa kolegama nije najbolja, uprkos vašem zalaganju da poboljšate odnose.

 

 

zgleda da ste se umorili od stalnog ponavljanja istih priča. Ako želite da nešto promenite, budite promišljeniji i izbegavajte impulsivne reakcije. Čuvajte se provokacija. Očekujte mnogo dešavanja u junu, ali i iznenađenja i šokantnih promena koje mogu da vas izbace iz ravnoteže. Bilo kako bilo, iskoristite ovaj mesec za raščišćavanje i redefinisanje svih odnosa. Budite odlučni i direktni. Ako ste bez posla, iskoristite “povoljan vetar” za započinjanje privatnog biznisa. Mnogim pripadnicima znaka će se ukazati šansa za posao u inostranstvu ili rad u stranoj firmi koji ne smete propustiti.

 

 

Ljubav

U prvom delu perioda polje ljubavi biće pod uticajem Venere iz Ovna, koja šalje nejasne signale i stvara konfuziju, pa nećete znati šta da preduzmete. Neki od vas mogu očekivati zanimljiva dešavanja i neočekivanu ljubavnu avanturu sa osobom koja je znatno starija ili mlađa od vas. Budući da niste spremni ili ne želite emotivno vezivanje, bićete primorani da smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje.

 

 

Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Prelaskom Venere u znak Bika vaš odnos postaje skladniji. Bićete raspoloženi da se zabavite, pa ćete se više družiti i zabavljati sa prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju možete i da upoznate neku novu osobu koja će vas potpuno osvojiti. Ako ste u vezi ili braku, vreme je za preispitivanje odnosa.

 

 

Zdravlje

Ljubavni problemi i nervoza loše utiču na vaše raspoloženje i zdravlje. Morate da shvatite da jednostavno morate da prihvatite okolnosti na koje ne možete da utiče i da se ne nervirate zbog toga.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12