Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

Dok vladaju Blizanci, od 22. maja do 21. juna, pazite se Amorove strele!

26. svibnja 2017. 0 By Admin

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao

Do 5. juna, kada vaš vladar Mars pređe u znak Raka, bićete u fazi premišljanja između više opcija. U ponudi su i neki novi – neki stari poslovi ili pak saradnja sa osobama odranije. Iako je to znak pada, Mars je donekle povoljan u svim vodenim znacima, pa posle problema možete očekivati rešenje. Postojaće određeni uslovi ili pravila koja vam se možda neće dopasti, ali bilo bi dobro da ih prihvatite, jer ima indicija da će se kasnije situacija promeniti u vašu korist.

 

 

Možda će novi angažman zahtevati neki rad od kuće, ili će biti neophodno da putujete u inostranstvo radi obuke za novi posao. Bilo kako bilo, vaš trud i strpljenje će se na kraju isplatiti. Jedino što manjka jeste novac koji klizi iz ruke i sve što zaradite jednostavno – ode. Sa druge strane, Venera 6. juna ulazi u vaše sedmo polje i podstiče dešavanja sa kolegama ili saradnicima sa kojima je dosad bio zastoj.

 

 

Ljubav

Posle dosadne monotonije na početku perioda, emotivni život postaje mnogo burniji i izazovniji nakon 6. juna, kada Venera pravi opozicioni aspekt sa vašim znakom, a potom i sekstil sa Marsom koji će ući u znak Raka. Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, a česti konflikti negativno utiču na vaše promenljivo raspoloženje.

 

 

Pokušajte da se više okrenete partneru i da uspostavite bliskiji odnos. Ne inatite se zbog sitnica. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da ne proveravate nečije strpljenje. Krajem perioda očekuju vas pozitivne promene, a partner će izaći u susret vašim željama. Ako ste sami, moguće je da ćete upoznati atraktivnu osobu koja će ispuniti sve vaše kriterijume. Oni čija veza je na ivici opstanka, od početka juna, mogu da biraju hoće li svoj odnos okončati ili revitalizovati.

 

 

Zdravlje

Dobro se osećate, ali ako ne povedete računa o zdravlju, moguće su upale i problemi sa urinarnim traktom. Kontrolišite bubrege. Ne zanemarujte problem sa lumbalnim delom kičme.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12