MUŠKARACI LJUBAVNICI U HOROSKOPU: ŠKORPIJE DIVLJI LJUBAVNICI VISOKOG NAPONA, OVAN OSVAJA VATRENO, DIREKTNO I BEZ OKOLIŠANJA

MUŠKARACI LJUBAVNICI U HOROSKOPU: ŠKORPIJE DIVLJI LJUBAVNICI VISOKOG NAPONA, OVAN OSVAJA VATRENO, DIREKTNO I BEZ OKOLIŠANJA

26. svibnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Ako poželite da vodite ljubav sa vetrom, nađite muškarca u znaku Blizanca. Nikada nećete znati odakle vam duva! On je uvek u prolazu, s mesta na mesto, od osobe do osobe. Šta god radio on vapi za nečim drugim. Voli da vodi ljubav skoro svuda i dovoljno je britak na rečima da se uvuče u krevet skoro svake žene. Očaravaju na dečački način, smejući se poput vragolana. Druga strana, zapravo, i ne zna šta joj se dogodilo, već je uhvaćena u njegovu zamku.

 

 

U krevetu će se i dalje igrati, zadovoljiće i vašu najsmeliju maštu… Ali ovi vetropirasti, razigrani ljudi, vrlo često prave greške u najintimnijim trenucima. Tako će nakon završene ljubavne igre jurnuti prema telefonu i nazvati prijatelje s kojima će početi da brblja o svemu i svačemu. Ali, ono još gore što može da vam se dogodi sa ovim detetom Zodijaka, jeste da zazvoni njegov mobilni telefon, koga nije isključio ni u delikatnim trenucima, i da se on, usred nežnog milovanja, javi.

 

Rak

Ljubavni ovisnici, partnerki će se prepustiti do kraja, čak toliko da mogu postati teret. Valjajući se po krevetu, šaputaće najnežnije reči, daće sve od sebe. Romantičan je, maštovit i strastven. Nakon strastvenih zagrljaja, oni se najradije priljube uz partnera još uvek željni ljubavi i maženja. Za njih su trenuci posle erotske igre važniji od samog čina, u kojima će takođe duboko uživati. Milovanje partnerke nakon igre za muškarca Raka je najlepši doživljaj.

 

 

Zato će se pravi Rak truditi da to ne budu kratkotrajni bljeskovi ljubavi, već zaista nešto što ćete uvek sa radošću pamtiti. Ne tražite od ovog čoveka da lako pređe preko ljubavi. On je preozbiljno shvata i od žene koju voli potrebna mu je i fizička i mentalna stimulacija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6