MUŠKARACI LJUBAVNICI U HOROSKOPU: ŠKORPIJE DIVLJI LJUBAVNICI VISOKOG NAPONA, OVAN OSVAJA VATRENO, DIREKTNO I BEZ OKOLIŠANJA

MUŠKARACI LJUBAVNICI U HOROSKOPU: ŠKORPIJE DIVLJI LJUBAVNICI VISOKOG NAPONA, OVAN OSVAJA VATRENO, DIREKTNO I BEZ OKOLIŠANJA

26. svibnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Nakon prekrasnog osvajanja punog stila, sarma i raskoši, Vaga će zavesti svoju “žrtvu” kojoj više nema spasa… Ovi prefinjeni ljudi povezuju seks isključivo sa emocijama i u intimnim trenucima predaju se partnerki svim bićem. U trenucima nakon uživanja, emotivne i romantične Vage će želeti da čuju nežne i ljubavne reči koje su im toliko potrebne.

 

 

Pripadnici ovog znaka očekuju da im se partnerka sasvim posveti i pokaže kako joj je život nezamisliv bez njih i priželjkuju nežna šaputanja iz ljubavnih romana. Muškarac Vaga važi za velikog ljubavnika, ali mu je potrebna odgovarajuća partnerka koja će umeti da ga prati u svemu. Verovatno će diskretno otići iz kreveta i baciti se u penušavu mirisnu kupku očekujući da mu se i ona pridruži, želeći da produži čarobne trenutke.

 

 

Škorpija

Ah, ti Škorpioni… ljubavnici visokog napona! Mnoge žene sanjaju o ljubavnoj igri sa njima, ali je istina da većina ne može da izdrži sve ono što ovaj divlji ljubavnik nudi: seks iz najluđih filmova za odrasle. Krevet će nakon sudara sa njima izgledati kao da na njemu vodila bitka na život i smrt… A posle maratonske ljubavne igre, mistični i nedokučivi, ležaće pored partnerke i ćutati.

 

 

Svaki njen pokušaj za razgovorom prećutno će odbiti jer su oni u svojoj osnovi vrlo duboki, nežni i ranjivi… Proživljavaće u sebi protekle trenutke i maštati o još nesputanijim doživljajima… Prikupivši novu snagu ponovo će krenuti u osvajanje partnerkinog tela, ali ne samo tela jer Škorpion magijom svoje ličnosti otima i srce. Njihova je strast neuništiva i uvek žele sve više i više.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6