Zaštiti se od CRNE MAGIJE: Uradi ovo i niko ti ništa neće moći…

Zaštiti se od CRNE MAGIJE: Uradi ovo i niko ti ništa neće moći…

26. svibnja 2017. 0 By Admin
ŠTA SVE PIŠE U OČIMA

‘Čovekove oči su prozor kroz koji se jasno vide misli u glasi’ – govorio je Viktor Igo. Na istoj ‘talasnoj dužini’ bili su i stari fiziognomisti koji su verovali da oči i te kako odaju karakter čoveka. Po njima, oči crne boje govore o istrajnosti i ljubavi prema životu, hrabrosti i energičnosti njihovog vlasnika. To su oči umetnika, ali i vizionara.

Analizirajući rukopise starih fiziognomista, za plave oči se kaže da, suprotno raširenom verovanju, nisu bezazlene. Iza plave boje očiju često se krije bura. Njihovi vlasnicu su ljudi od akcije, ali i strastvene i intuitivne osobe. Većina astronauta NASA-e su upravo – plavooki. U ‘Magijskim veštinama’ nalazimo i neke preciznije podatke, prema kojima tamno plave oči otkrivaju sklonost velikim idejama: golubije plave – strastvenost i ljubomoru, a plave i vrlo jasne – slabost i nedovoljnu energičnost.

Smeđe oči ukazuju na karakter okrenut razumu i mudrosti, ali iza te praktičnosti često se krije nežno srce i živi duh. Sive oči pokazuju mešavinu inteligencije i realizma, sentimentalnosti i efikasnosti, intuicije i radoznalosti. Radi se o uravnoteženim osobama, dok svetlosive oči ukazuju na nežnost i razdraganost.

Postoje još i zelene oči koje pokazuju postojanost i smelost, žućkaste – koje ukazuju na malicioznost i realizam (u starim knjigama se čak kaže kako su to oči ubice), a postoje i one bezbojne koje govore o zagonetnoj prirodi.

Zanimljivo je da je dr Li Tao objavio obimnu knjigu u kojoj objašnjava staru kinesku mudrost čitanja lica, islustrujući brojnim savremenim primerima da je ona i danas i te kako upotrebljiva. Ličnost se – kako tvrdi dr Tao – najbolje čita putem boje očiju. Crne oči, pri tom, ukazuju na veliku strast koja može biti skrivena, ali će ipak izaći na videlo. Plave oči otkrivaju ljubavnika koji će sve dati za svoju vezu. Izbegavajte tamnosmeđe oči ako mrzite svađe, jer su one često znak da je njihov vlasnik sklon izlivima gneva. Zelenooki ljubavnik mogao bi uložiti suviše energije u senzualni deo odnosa, dok oči boje lešnika ukazuju na osobu koja se posvetila traženju iskrenog partnera.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6