Dnevni horoskop za 28. maj: Ovan se oseća slobodno,  Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu…

Dnevni horoskop za 28. maj: Ovan se oseća slobodno, Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu…

27. svibnja 2017. 0 By Admin

LAV

Posao

Situacija u kojoj ste trenutno može da vam predstavlja veće opterećenje trenutno. Ipak vas nešto čuva i vi na to ne morate da obraćate pažnju i na ta otežanja koja trenutno imate. Morate da budete dosledni oko svojih obaveza ali ne po cenu iscrpljivanja.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu ili Blizanca, možete biti srećne ruke ovaj put. Vaše trenutno emotivno stanje može da se promeni na bolje.

Zdravlje

Srčana aritmija.

 

DEVICA

Posao

Ukoliko ste planirali saradnju sa jednom Škorpijom ne dopustite sebi loše zapažanje, koje vam donosi malo lošije raspoloženje. Ne pokušavajte da se oslonite na saradnike u većoj meri nego budite malo fleksibilniji u onome što ste naumili.

Ljubav

Vaš emotivni život je pomalo uzmrdan nekim lošim uticajem planeta koje vam ne donose nešto spektakularno. Morate da se oslonite na partnera u većoj meri ali ne želite to.

Zdravlje

Digestivni trakt je u problemu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6