Dnevni horoskop za 28. maj: Ovan se oseća slobodno,  Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu…

Dnevni horoskop za 28. maj: Ovan se oseća slobodno, Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu…

27. svibnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

Posao

Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo ne morate da se snebivate kada je vaša konkretna odluka u pitanju. Morate da se držite starih metoda ali sa izmenjenim planom. Sve ono što ste moglli a niste uradili biće vam dostavljeno na tacni.

Ljubav

Ukoliko ste se posvađali sa partnerom sledi i pomirenje na koje niste računali. Morate da budete u fokusu i dosta skoncentrisani na ono što želite da uradite na polju ljubavi.

Zdravlje

Kolena su vam slaba.

 

RIBE

Posao

Imali ste dovoljno vremena da razvijete svoje ideje ali kao da niste do kraja uspeli u tome. Deo mora da  se završi trenutno. Ukoliko imate nerazjašnjenu situaciju trenutno je rešite jer vam aspekti daju odličnu energiju danas.

Ljubav

Vaša emotivna strana je dovoljno dobra ovaj put da ne morate da se upuštate u veće rasprave nego što su bile. Pokušajte da izgladite odnose.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

 

luftika.rs

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6