Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži  nekog ko će ga   voleti više nego sebe!

Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži nekog ko će ga voleti više nego sebe!

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Vaga
Atletski građeni i s dobrim komunikacijskim veštinama, muškarci Vage su po mnogim pitanjima odlični ljubavni partneri. Imaju smisao za humor, talentovani su za šarmiranje, a njihova energičnost nikad ne prolazi neprimećeno.

 

 

Jedna od njihovih velikih vrlina je sposobnost da se lako podižu iz pepela i hrabro uzvraćaju udarce čak i kad je sve bezizlazno. S druge strane, znaju da budu površni, rasipni i opsednuti sami sobom. Kod žena će prvo tražiti fizičku lepotu, a tek onda vrline.

 

 

 

Škorpija
Bez obzira na fizički izgled, muškarci ovog znaka lako zavode žene. Imaju snažnu želju za položajem i kontrolom, a njihova tajanstvena priroda nikog neće ostaviti ravnodušnim. Novac, uzbuđenje i status ih lako motivišu, ali usprkos tome mogu da budu ekstremni u pridržavanju svojih moralnih vrednosti.

 

 

To uključuje i vernost partnerki koja im se sviđa. Glasine o nezadrživom seksualnom apetitu su preuveličane. Ovi muškarci jednostavno uživaju u krevetu, zajedno sa svojim partnerkama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6