Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži  nekog ko će ga   voleti više nego sebe!

Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži nekog ko će ga voleti više nego sebe!

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Strelac
Muški Strelac pršti optimizmom i veseljem, pa uvek gleda lepšu stranu stvari. Jednako je uspešan u poslovnoj karijeri kao i u ljubavnim vezama. Kao večno dete, ne mari za svoj izgled, a neće zamerati ako ga partnerka zapostavi.

 

 

Gotovo da nema ni mrvicu ljubomore ili posesivnosti u sebi, i više od svega ceni slobodu i poverenje. Ali, to mu je ujedno i mana. Zna da bude naivan, pa previše očekuje od drugih. Iskrenošću često uvredi sagovornike.

 

 

Jarac
Majstor kad je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspešan i istrajan u svojim planovima. Vešt u zarađivanju novca i ostvarivanju kontakata, po prirodi je vođa koji lako pridobija druge za svoje ciljeve. Iako je začuđujuće emotivan, teško izražava svoja osećanja.

 

Jarac će u širokom luku zaobilaziti ženu koja deli njegovu ambicioznost, bojeći se da će ugroziti njegov gospodarski položaj. Zavisni su od kontrole, zbog čega paze na izgled i ponašanje u društvu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6