Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži  nekog ko će ga   voleti više nego sebe!

Kakve žene vole: Vaga kod žena prvo traži fizičku lepotu, Vodolija traži starije i iskusnije, dok ovaj znak traži nekog ko će ga voleti više nego sebe!

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Vodolija
Pripadnici ovog znaka su stabilni i snažni, s naglašenom promišljenošću i željom da doprinose društvu. Uvek spremni na saosećanje, ali zatvoreni kad su u pitanju vlastite emocije, muške Vodolije su teško razumljivi publici suprotnog pola.

 

 

Zbog toga često znaju da završe sa starijom, iskusnijom ženom koja ima razumevanja za njihova česta sanjarenja i sklonost tišini. Ukoliko žive u okruženju bez pritiska, znaće da uzvrate ljubav.

 

 

Ribe
Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete da očekujete da će vas razumeti čak i kad svi ostali znakovi zodijaka okrenu glavu. Osetljivi su i traže osobu s kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu. Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju.

 

 

Privlačni su, ali i verni. Ali, čuvajte se njihove sklonosti laganju i licemerju. Poseduju i jako dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.

Stranice: 1 2 3 4 5 6