Nikad ne zaboravi: Ti si ratnica, a ožiljci su tvoja snaga!

Nikad ne zaboravi: Ti si ratnica, a ožiljci su tvoja snaga!

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Razmišljaš i analiziraš, ali oni neće otići iz tvoje glave. Ožiljci će ti krvariti, ali te i držati sigurnom u trenucima kad se zatvore.

Ako bolje pogledaš, vidjet ćeš da svatko ima ožiljke i duhove prošlosti koje nikome ne želi pokazati. Lako je pretvarati se da ne postoje. Lakše je puknuti po noći kad te nitko ne vidi. Ali trebamo shvatiti da ožiljci nisu ružni. Njima je suđeno da budu tajna.

Oni su oznake naše snage.

 

 

Pokazuju nam kakve smo ratnice, makar umrle nakratko. Ne tresemo se i ne pokušavamo doći do zraka. Ne pružamo ruke za ljudima koji nama ne žele pružiti svoje ruke. Ne vičemo u prazno. Ne više.

 

 

Sad smo borci. Borile smo se za preživljavanje. I uspjele smo napokon. Imamo ožiljke koji su dokaz. Možemo ponosno stajati bez straha da će nam noge klecati. Naši su ožiljci sjećanja koja nosimo u srcu i duši.

 

 

Naši su ožiljci naša ratna obilježja. Ovdje su kako bi nam pokazali da smo preživjele ono najgore. I nastavit ćemo preživljavati, bez obzira na prepreke koje će se naći na našem putu.

Naši su ožiljci predivni podsjetnici da možemo nastaviti unatoč svemu što donosi sutra. Unatoč svoj boli, povrijeđenosti i brizi, preživljavamo.

 

Nastavljamo hodati. Nastavljamo zacijeljivati.

 

 

zdravaisretna.hr

Stranice: 1 2