Tranzitni Merkur u znaku Bika (do 7. lipnja) – Vrijeme je za predah jer nas uskoro čekaju teži aspekti!

Tranzitni Merkur u znaku Bika (do 7. lipnja) – Vrijeme je za predah jer nas uskoro čekaju teži aspekti!

27. svibnja 2017. 0 By Admin

Vlada i prometom, komunikacijama, kratkim putovanjima, izvršavanjem svakodnevnih obveza, platnim prometom i prometom informacija, kreditnim karticama … Postavka Merkura u natalu nam ukazuje na nečiji način izražavanja odnosno govor, gestikulaciju, način čitanja i pisanja i slično, a također i na odnos prema novcu, način vožnje, preciznost u svakoj domeni.

 

 

Bik je fiksni, zemljani znak. Bik, kao i ostali zemljani znakovi, svijet oko sebe opaža prvenstveno osjetilno. Bik je taktilan (voli dodir), vizualan (sviđa mu se ono što vidi, uživa u bojama) i audialan (voli zvukove) pa će u narednim danima naglasak biti prvenstveno na neverbalnoj komunikaciji. Neke misli nećemo pretočiti u riječi, ali ćemo ih ipak iskazati umjetnošću dodira ili nekom pjesmom.

 

Sada ćemo se malo poigrati s astrološkom simbolikom. Kako bismo opisali Merkur u znaku Bika? Je li to knjiga s receptima vaše majke ili bake, koju ste slučajno pronašli? Jest. Ovo je i đak, koji je kod kuće zaboravio novac za užinu, ali i dijete, koje je krišom “strpalo” dva keksa u usta.

 

 

Ovo je i olovka prelomljena na dva dijela. Brat i sestra, koji nose kruh i mlijeko iz trgovine, po koje ih je majka poslala. Merkur u Biku su i dvije čokoladice ili dvije šalice kave koje ćete ostaviti na kuhinjskom stolu.

 

 

Jedna za Vas, a jedna za Vama dragu osobu. Merkur u Biku predstavlja i puteljak između dva nepregledna žitna polja, ali i kratak izlet u susjedni grad. Dakle, Merkur u Biku zaista inspirira i budi ideje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3