Upoznajte žene Blizance: Deluje agresivivno, a zapravo su optimistične, dobrodušne, bez zlih namera

Upoznajte žene Blizance: Deluje agresivivno, a zapravo su optimistične, dobrodušne, bez zlih namera

29. svibnja 2017. 0 By Admin

Voli da eksperimentiše u ljubavi

Pošto ima izraženu čulnost, za ženu blizanca bi najbolji izbor bio partner koji voli da eksperimentiše, koji je otvoren za sve što je novo, i unosi raznovrsnost u seksualni odnos. Brzo uči, pa će joj dosaditi monoton i jednoličan partner koji ne voli novine. Za nju je veoma važno da joj muškarac bude i prijatelj, a ne samo ljubavnik, i da je uključen i u ostale sfere njenog života.

 
Teži ka harmoniji i miru,veoma ceni privatnost i otkriva svoja najdublja osećanja jedino u najintimnijim okolnostima, i samo onima prema kojima oseća izuzetnu bliskost, što je samim tim znak naklonosti prema njima.

 

 

 

Dobar organizator i vođa

Žena Blizanci je izuzetne radne energije, uvek pozitivna, optimistična i puna vedrog duha i samopouzdana. Radosna i veoma kreativna, u stanju je da i u najtežim životnim okolnostima stvori nešto originalno i osmisli svoj život. Ne boji se ni fizičkog, niti intelektualnog napora, brza je i efikasna. Veliki je avanturista, mladalačkog duha i uvek je željna igre, ne voli ograničenja i mnogo polaže na ličnu slobodu, tako da ne voli kada oseti da je u obavezi prema bilo kome, ali je i spremna da prihvati veliku odgovornost kada je to potrebno. Dobar je organizator i vođa, hrabra je i ponosna. Obožava putovanja i sposobna je da uči kroz iskustvo.

Izvor: sveosvemu.com

Stranice: 1 2 3