Kraljice šarma i ljupkosti: Otkrijte sve o ženama Vagama…

Kraljice šarma i ljupkosti: Otkrijte sve o ženama Vagama…

30. svibnja 2017. 0 By Admin

ljubav & Veze
Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srčeka i svježega cvijeća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodenjaku ili Blizancu. No umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

 

“Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične

 

Ona će iskreno reći što joj je na umu što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti potporu i savjet. Seks doživljava kao mentalnu vježbu te voli dobro proučiti što partner voli u krevetu. Ljubiteljica je zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku prije samog čina seksa.

 

 

Prijateljstvo
Zbog karakterne osobine da konstantno važu mogućnosti, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može frustrirati, primjerice kad ne može izabrati koji film želi gledati. No njeno kolebanje ustvari ide u korist Vaginim prijateljima jer jednako tako kako uzima u obzir vlastiti ukus, potrebe i želje, pazit će i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4