Kraljice šarma i ljupkosti: Otkrijte sve o ženama Vagama…

Kraljice šarma i ljupkosti: Otkrijte sve o ženama Vagama…

30. svibnja 2017. 0 By Admin

Tu sposobnost imaju zahvaljujući svojem poznatom osjećaju za pravednost i zbog toga su Vage odlični prijatelji. Srdačna i ljubazna kakva je, obožava upoznavati ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživjeti s Lavom ili Strijelcem.

 

Izgled
Ženu Vagu prepoznat ćete po eleganciji kojom zrači svaka njena kretnja i pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvijek samo svoja. Njene vanjske karakteristike su pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmijeh, lijepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionistica i uvijek je sređena, uredne frizure i njen cjelokupni outfit uvijek je uravnotežen i suptilan.

Vagi se gotovo nikada neće dogoditi da nema što za odjenuti ili da je odjenula nešto potpuno pogrešno jer će za odabir prave odjevne kombinacije izdvojiti vrijeme. Urođeno joj je da zna kako se odjenuti za svaku priliku i kako se predstaviti u najboljem svijetlu gdje god bila.

Stil
Vaga obožava modu, ali neće je slijepo slijediti, već će posljednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odjeća što bolje pristaje. Pa čak i kada se odjene kao i svi ostali ova kreativka imat će na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice. Najizbirljivija je kad je riječ o dobrim, kvalitetnim trapericama i posvetit će se potrazi za parom koji joj savršeno stoji. Ne voli pretjerivati s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

 

Žene Vage vole dugu kosu, ošišanu slojevito i prošaranu svijetlim pramenovima. Šminka je lagana, prirodna i svjetlucava, a u toaletnoj torbici neizostavno je sjajilo za usne s voćnim okusom. Vaga neće izaći iz kuće ako na sebi nema barem kap parfema jer je za mirisima jednostavno luda i voli mirisati lijepo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4