Kraljice šarma i ljupkosti: Otkrijte sve o ženama Vagama…

Kraljice šarma i ljupkosti: Otkrijte sve o ženama Vagama…

30. svibnja 2017. 0 By Admin

Stil kupovine
Vage kupuju studiozno i pažljivo, vole fine stvari pa će radije kupiti skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu. Kad idu u šoping obavezno će napraviti pauzu u kafiću kako bi razmislile kupiti određenu stvar ili ne. U svojoj omiljenoj trgovini Vaga će se zbližiti s prodavačem i uvijek ga pitati za savjet.

 

Stilska ikona
Planet Venera koji vlada Vagom obdario je ovaj horoskopski znak izuzetnim osjećajem za estetiku i nepogrešivim okom za lijepo. Stoga ne čudi da su se na listi dvadeset najbolje odjevenih žena svih vremena koju je sastavio časopis Elle našle tri slavne Vage, glumice Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard i Brigitte Bardot.

 

 

Modni svijet osvojile su svojim otmjenim i super ženstvenim stilom koji nikad ne izlazi iz mode. I pjevačica Gwen Stefani jedna je od stilskih ikona ovog znaka, a ono što kod nje posebno očarava je uvijek besprijekoran make-up i porculanski ten. Iako je pjevačica rock benda, kod Gwen nema ni traga nemarnoj rokerici. Njene rokerske odjevne kombinacije pomno su složene što je u skladu s njenim znakom, a i u najžešćem izdanju i dalje zrači nježnošću.

 

Stilske ikone rođene u ovom zračnom znaku su i Monica Bellucci, Kate Winslet, Catherine Zeta Jones i Catherine Deneuve.

 

 

Idealan parfem: Za Vage su idealni ženstveni i elegantni mirisi naglašenih ženstvenih nota. Žena Vaga uvijek ostavlja prepoznatljiv, ali ne i nametljiv mirisni trag. Givenchy Dahlia Divin, Chloe Signature,Si Giorgio Armani.

 

zadovoljna.hr

 

Stranice: 1 2 3 4