ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

30. svibnja 2017. 0 By Admin

NAŠMINKAJTE SE

Kao i odeća, šminka služi da istaknete svoje prednosti i sakrijete mane, a to je jedan od načina kako privući muškarca. Da, šminkanje oduzima vreme, ali ako želite da budete zavodljive barem zamaskirajte podočnajke, dodajte boju, senzualnost i vlažnost vašim usnama, osenčite pogled i naglasite trepavice kako bi pogledi bili zavodljiviji.

Ipak, ni ovde ne treba da se ugledate na lica sa naslovnica. Morate da znate razliku između dnevne i noćne šminke. Ne preterujte. Muškarci vole da izgledate lepo, ali baš i ne maštaju o tome da ulepe u vaš sjaj za usta i slojeve pudera za lice, niti se probude u šljokicama. Još manje žele da se neprijatno iznenade kada vas vide bez šminke.

 

 

 

VEŽBAJTE, ODRŽAVAJTE SVOJU LINIJU I BUDITE FIZIČKI AKTIVNE

Vežbanje je način da dobro izgledate, izgradite samopouzdanje, ali i da budete zdrave, pune energije. A to je, sigurno znate, ono što vam treba za dobar seks. Ono što lepo telo čini privlačnim na svesnom nivou jeste lep oblik, ali na nesvesnom nivou ono šalje signal i da se radi o zdravom telu. Delujući na to nesvesno dodaćete još jedno rešenje na vaše nedoumice kako privući muškarca.

 

 

ISKORISTITE MOĆ DRUŠTVENIH MREŽA

Ovo je savet koji sigurno nećete dobiti od vaših mama i baka ukoliko ih pitate da čime privući dečka vaših snova. To ne znači da taj savet ne vredi. Ukoliko je muškarac kojeg želite vaš prijatelj na društvenim mrežama, onda vaše zavođenje može da se odvija i online . Napravite zavodljive fotografije koje će on da vidi, postavite ih uz neku diskretnu ali zavodljivu poruku ili post, ili mu pošaljite neku seksi poruku u inbox.

 

Budete najbolja i najvrelija verzija sebe, ali ne preterujte. Prilagodite svoj izgled vremenu i mestu na kom se pojavljujete.

 

 

Zavedite muškarca: KORAK 2. KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA GOVOROM TELA

Veština zavođenja znači dobro poznavanje neverbalne komunikacije, odnosno govora tela. Kako da iskoristite ovu veštinu da ga osvojite? Pošaljite male, diskretne signale koji će staviti do znanja da vam se sviđa. Skrenite mu pažnju na sebe govorom svog tela.

Kako privuci muskarca neverbanim signalima?

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6