ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

30. svibnja 2017. 0 By Admin

BUDITE PRIRODNE

Ukoliko vam zavodljivi pogledi, poigravanje kosom ne idu od ruke, nemojte da glumite i pravite cirkus. POnekad je dovoljno da budete, vedre, nasmejane, neoptrećene, opuštene i to što jeste. Jedno od rešenja problema kako osvojiti muškarca leži i u tome da mu stavite do znanja do se u njegovom društvu osćete dobro i opušteno.To je ujedno i najkraći put do seksa.

 

IZGRADITE SAMOPOUZDANJE

Ukoliko želite da ga osvojite, ništa ne deluje na muškarca tako dobro kao vaše samopouzdanje i seksipil . Osećajte se dobro u svojoj koži. Da biste se osećali tako, potrebno je da budete zadovoljne svojim izgledom. Doterajte se, obucite seksi veš, stavite neki zavodljiv miris, nakit ili bilo šta što će u vama probuditi taj seksi osećaj i videćete da je to odličan trik kako privući dečka. Da biste bile zavodljive i seksi, treba šaljete takve vibracije.

BUDITE OTVORENE

Tražite od njega da se otvori. Ukoliko žarko želite da osvojite nekog momka, onda mu stavite do znanja da vas interesuje njegov život. Postavite otvorena pitanja o njemu i njegovim interesovanjima i ono najvažnije: slušajte ga sa pažnjom. Najbolji način da ga osvojite jeste da mu date priliku da se oseća kao centar sveta.

 

 

Biti otvoren ima i druge prednosti. Kada muškarcu stavite do znanja šta volite, ne volite i šta vas interesuje, olakašavate vašu komunikaciju i on može da se fokusira na to kako da zadovolji vaše potrebe u seksu i ljubavi, a ne na čitanje vaših misli.

 

 

BUDITE POSEBNE

Nemojte da se trudite da se uklopite u neki kalup. Istaknite se nečim posebnim, budite spremne da probate nove stvari, iznenađujte, predložite seks na neobičnom mestu, uz neku neobičnu igru, izdvojite se humorom, šarmom, spontanošću ili bilo kojim svojim adutom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6