ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

ZALUDI MUŠKARCA DA NE ZNA KUD HODA! 4 jednostavna trika da ON KLEČI PRED TOBOM kao pred BOGINJOM

30. svibnja 2017. 0 By Admin

Zavedite muškarca: Sigurno se pitate ponekad, kako privući muskarca. Neke žene su rođene zavodnice, a nekima je osvajanje muškog srca ravno osvajanju vrha Himalaja. Hajde da vam otkrijemo par tajni uspešnih zavodnica i pojasnimo kako da ga osvojite.

 

Možda mislite da jednostavno ne izgledate dovoljno atraktivno da biste privukli mušku pažnju. Ne, nećemo vam pričati priče kako izgled nije bitan. Čak i razni proizvođači znaju da ponekad pakovanje i ambalaža prodaju proizvode bolje nego ono što je zapravo u njima. Ipak, da li biste zaista kupili samo ambalažu? Da li samo u izgledu leži tajna kako privući muškarca?

 

Izgled jeste bitan, ali je i nepotpun faktor.

Ono što vas čini zavodljivom jeste dobar izgled, ali i ponašanje, gestovi i navike koje idu sa tim u paketu. Bez toga, vi ste samo prazna ambalaža, prenosi besnopile.rs.

 

Zavedite muškarca: KORAK 1. KAKO PRIVUCI MUSKARCA SVOJIM IZGLEDOM

U današnje vreme po ovom pitanju vrlo lako možete zalutati na stranputicu. Zašto? Mediji nas obasipaju slikama modela koji su, čini se, iz godine u godinu sve mršaviji. Oni postaju idol lepote i mnoge žene se ugledaju na njih, a nereteko odu i predaleko – u anoreksiju.

 

Mršavo telo jeste privlačno, ali verujte nam, ne treba sebe da iscrpljujete ili izgladnjujete zbog toga lošim dijetama. Nećete privući muškarca svojim izgledom ukoliko izgledate iscrpljeno i bolesno. A kako treba da izgledate? Pa, Otkrićemo vam mali trik kako privući muškarca. Pogledajte muške časopise i shvatićete da ono što treba da prikažete nije mršavost po svaku cenu. Muškarci više uživaju u pogledu na obline.

 

Iako ste možda ceo život slušali moralne lekcije o tome da izgled nije najbitniji, kada je privlačnost u pitanju, ta pravila ne važe. Vaš izgled je ono što ostavlja prvi utisak na muškarca, i oni su u stanju da u sekundi skeniraju vaš izgled i vaše proporcije od glave do pete. I ne samo da mogu, nego to i rade!

 

Ukoliko želite da zavedete muškarca, dajte sve od sebe da izgledate najbolje što možete i da budete seksi.

Kako najjednostavnije privući muškarca svojim izgledom?

 

 

 

OBUCUTE SE IZAZOVNO

Mislite da izgledate najbolje u nekoj običnoj odevnoj kombinaciji? Pogrešno! Razmislite da li ipak možete bolje i izazovnije. Obično ostavite za obične trenutke. Trenuci zavođenja su posebni trenuci.Šta to tačno podrazumeva? Treba li da izgledate kao starleta?

 

 

Pa, ne baš do te mere, ali budimo iskreni – izazovno oblačenje podrazumeva da pokažete neki deo sebe. Ako želite da ga osvojte, zagolicajte mu maštu. Nemojte oktriti sve od jednom, već pružite samo delić i izazovite ga potraži još. Istaknite svoj prednosti, a sakrijte mane.

 

 

Imate dugačke noge – pokažite ih!

Ukoliko vaš adut nisu dobre noge, istaknite grudi, zadnjicu ili dopustite ivici vašeg donjeg veša da se išunja iz garderobe.

Pokažite deo onoga što imate da ponudite i izazovite u njemu želju da vidi sve!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6