Ljubavni horoskop za jun 2017: Evo ko će sresti ljubav svog života!

Ljubavni horoskop za jun 2017: Evo ko će sresti ljubav svog života!

31. svibnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Sa Suncem i Merkurom smeštenim u Blizancima, tokom juna 2017. godine osećaćete se predivno u svojoj koži. Puni ste energije, privlačićete sve vrste pogleda i pažnju kuda god pošli. Bićete jako privlačni. Zato što Sunce i Merkur prave povoljan aspekt s Jupiterom, vladarem kuće parova (dodatno, nalazi se upravo u kući strasti Blizanca), imaćete niz ljubavnih prilika i sudbina pogurava stvari i zato ćete se često naći u savršenim ljubavnim okolnostima.

 

 

Ali Venera ostaje korak iza, opire se, tajanstvena je i diskretna. Kao da bi radije tajne veze za koje nko ne zna ili nešto neće biti kako bi želeli, ali to ćete dobro sakriti.

 

 

RAK

S Marsom u Raku, tokom juna 2017. godine, strast će goreti, instinkti će biti jači i vaša želja za osvajanjem očitija nego ikada. Doživljavaćete trenutnu privlačnost, snažne emotivne potrebe i intenzivna osećanja. Nećete dva puta razmišljati pre prvog koraka i ako mislite da služi svrsi, donećete brze odluke ili uraditi najluđe stvari.

 

 

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u dobroj kući i obećava srećne trenutke. Venera pravi harmoničan aspekt s Plutonom, smeštenim u kući parova Raka. Jun 2017. godine izgleda jako dobro, ali položaj Saturna, vladara kuće parova Raka, donosi neka ograničenja ili vam nameće određene obaveze. I najvažnije, ako Marsovu energiju ne koristite dobro, može vas dovesti u riskantne situacije i vrlo lako može doći do sukoba.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6