Ljubavni horoskop za jun 2017: Evo ko će sresti ljubav svog života!

Ljubavni horoskop za jun 2017: Evo ko će sresti ljubav svog života!

31. svibnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

Prisustvo Marsa u 5. kući Vodolije izbezumljuje vaše hormone prvih dana juna 2017. godine. I nakon odlaska Marsa ova kuća ostaje aktivna zbog prisustva Sunca i vladara te kuće, Merkura. Ako tome dodamo činjenicu da Sunce vlada kućom veza Vodolije, slika juna je jasna: romantika, leptirići i noći pune strasti.

 

 

Ovo je uzbudljiv period sa sjajnim okolnostima za bogat ljubavni život i zato što ćete imati više hrabrosti za istraživanje seksualnosti na sve one načine koji donose užitak tela. Dodajmo tome i činjenicu da ovakav planetarni sklop donosi i želju za potomstvom.

 

 

RIBE

S Marsom u kući erotike Ribe tokom juna 2017. godine, vaša seksualna energija biće na vrhuncu, izgaraćete od snažnih osećanja i bićete spremni da sve učinite za ljubav. Brzo ćete reagovati kroz izazove, rado ćete provocirati i katkada ćete se igrati s vatrom. Dovoljno je samo da imate ideju, jer ćete je trenutno sprovesti u delo, koliko god ludom se činila.

 

 

Sve to samo kako bi utolili žeđ za ljubavi. Venera, planeta ljubavi, smeštena u vašoj 3. kući daje slatkoću vašim rečima, s lakoćom ćete potvrditi svoja osećanja, pisaćete ljubavne poruke, pogurati susrete, šetnje a moguća su i kraća putovanja, sve u ime ljubavi! Stari parovi biće zainteresovani za dom, kojeg će učiniti ugodnijim, toplijim i lepšim.

 

 

 

Izvor: tarot-horoskop.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6