NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su muškarcima prava PREMIJA!

NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su muškarcima prava PREMIJA!

3. lipnja 2017. 0 By Admin

Muškarci vole nezavisne žene, jer se kraj njih osećaju opušteno i voljeno. Ali šta je to što nezavisnu ženu čini tako poželjnom i lakom za voleti?

 

 

Poznato je da svako ljudsko biće mrzi kada se na njega vrši bilo kakav pritisak, a činjenica je da mnoge žene imaju tendenciju da se za svoje izabranike vezuju patološki i da jedino takvu vezu priznaju kao ljubav. Zatim skaču iz veze u vezu u potrezi za onim pravim koji će ispuniti njihove nade i očekivanja… Skaču iz razočarenja u razočarenje.

 

 

Gledajući filmove i serije stekli smo nerealnu predstavu kako ljubav treba da izgleda. Prateći popularne obrasce ponašanja na pleća naših najbližih svaljujemo ogroman teret naših nerealnih očekivanja.

 

Prevelika očekivanja će oterati svakoga

Patološka vezanost za nekoga zvuči strašno, međutim još je strašnija činjenica da se ovakav način vezivanja za voljenu osobu smatra nečim najnormalnijim.

Kad god želimo nekoga jer ne možemo da živimo sami, kad god očekujemo od druge osobe da uvek bude uz nas, kad god tražimo od muškarca da se čitav njegov život vrti oko nas, da rešava naše probleme, da nam pomaže u svemu, da se ne odvaja od nas, da nam konstantno daje potvrdu svoje ljubavi, mi u stvari činimo sebi medveđu uslugu i predstavljamo lak plen onima koji od nas žele samo korist.

 

Pokušavamo da nateramo osobu koja treba da bude naš životni i seksualni partner da preuzme roditeljski stav prema nama. Naravno da u muškarcu svesno ne tražimo oca, ali podsvesno to činimo i tako vršimo ogroman pritisak.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4