ISKRENO PISMO JEDNE DJEVOJKE: “Ako biraš između mene i nje, molim te izaberi nju”

ISKRENO PISMO JEDNE DJEVOJKE: “Ako biraš između mene i nje, molim te izaberi nju”

8. lipnja 2017. 0 By Admin

Ok je ako ne znaš koju od nas želiš više i ako zbrajaš moje i njene pluseve i minuse kako bi shvatio koja ti bolje odgovara. Nisi prva osoba koja se našla u ljubavnom trokutu i moguće je biti istodobno zaljubljen u dvije osobe u isto vrijeme. Ti moraš donijeti odluku, to je dio tvog životnog puta i poštujem to. Nažalost, ja se ne uklapam u takav scenarij.

 

 

Bit ću otvorena; ako se nalazimo na takvom raskrižju, ova veza neće funkcionirati čak ni ako odabereš mene. Ne želim biti uz nekog tko će se neprestano preispitivati ‘što je moglo biti’ i uspoređivati me s onom koju nisi odabrao. Ne želim vezu u kojoj ću stalno biti zabrinuta oko toga imam li sve ono što ti se sviđalo kod nje i razmišljaš li neprestano o prekidu. U ovom trenutku, za koju god se odlučiš, mene si već izgubio.

 

 

Budi toliko pošten i pusti me. Zaslužujem znati s kakvim odlukama se boriš. Ako je riječ o zdravoj vezi, koja nije utemeljena na tajnama i raznim igricama, stavi karte na stol i daj mi priliku da i ja odlučim kako će ovaj scenarij izgledati. Ako ne možeš donijeti odluku koja će biti najbolja za mene, zaslužujem priliku da sama odlučujem.

 

 

Ako nemaš kontrolu nad ovom situacijom i ne možeš mi objasniti što se zaista događa tada te preklinjem – budi toliko fer i daj mi šansu da budem sretna s nekim tko neće preispitivati jesam li ja ona prava.’

 

 

magic-whisperer.info

Stranice: 1 2