Kad mu nista ne ide od ruke, Bik se pretvara u manijaka,Ovan ne priznaje greške,Škorpija prva napada…

Kad mu nista ne ide od ruke, Bik se pretvara u manijaka,Ovan ne priznaje greške,Škorpija prva napada…

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Vodolija

Vodolije su humane, odane i nesebične. Koliko god da su ovo dobre osobine, u njihovom slučaju one se često obiju o glavu. Ne podnose licemerje i čvrsto se drže principa, ponekad čak i protiv samih sebe. Prema sebi su čak i najstrože.

 

 

Rado će vam pozajmiti pare, pa makar iz šteka za crne dane, jer za njih novac nema preteranu vrednost. A kada bez njega ostanu, kukaju zbog zle sudbine i mole boga da im da malo više sreće.

 

 

Ribe

Ribe su same sebi prokletstvo. Slabo kontaktiraju sa realnošću, pa stalno upadaju u nezgodne situacije. Na negativne životne okolnosti reaguju burno i neuračunjivo. One u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba da izgleda i kako savršen svet treba da funkcioniše. Pošto im se u tome realnost stalno opire, oni će tu istu realnost u pijanom stanju pokušati da pretuku!

 

 

Kada se nađu pred problemom koji se teško rešava, uvek će na silu pokušati da problem dovuku na svoju teritoriju, u svoj svet u kome vladaju drugačiji zakoni fizike, matematike, duhovnosti. Ovo je posebno izraženo kada su pod dejstvom alkohola ili poneseni emocijama.

 

naslovi.net

Stranice: 1 2 3 4 5 6