Vrste Ljubavnika- Kojoj vrsti ljubavnika vi pripadate?

Vrste Ljubavnika- Kojoj vrsti ljubavnika vi pripadate?

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Altruistički ljubavnik

Od najveće vam je važnosti u partnerstvu usrećivanje vaše partnerice. Kada se u odnosu jave teškoće, uhvatite se s njima u koštac i prevladate ih. Odlikuju vas predanost, požrtvovnost i nježnost. Ali u ljubavi samo dajete, a ništa ne očekujete u zamjenu!

Romantični (erotski) ljubavnik

Opsjednuti ste osobom u koju ste zaljubljeni i neprestano mislite samo na nju. Osjećate da vas spolno snažno privlači.  Ljubomorni ste, previše dopuštate i neprestance trebate dokaze da vas ta osoba ljubi. Takva ljubav obično traje nekoliko mjeseci ili godina.

 

 

Praktični (razumni) ljubavnik

 

Imate logičan i praktičan pristup osobi koju ljubite, a upravo je takav i način kako svoju ljubav izražavate. Pažljivo i razumno birate “pravu osobu” za sebe. Tražite nekoga sa zajedničkim interesima, sličnom razinom obrazovanja, jednakim stavovima vezanim uz vjeru, a mora vam odgovarati i po kaarakteristikama osobnosti, vrednotama i životnim ciljevima.

 

Ljubavnik glumac

 

U ljubavnom se odnosu usredotočujete isključivo na sebe, važni su vam samo vaši užici i zadovoljstvo. No snažno vam nedostaje zrelost, blizina i sigurnost. Nedostatak samopouzdanja si “kupujete” s  t.zv. “flertanjem”, zavođenjem i osvajanjem. Obično također jasno pokažete ili kažete da niste za ozbiljnu  i dugotrajnu vezu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3