Vrste Ljubavnika- Kojoj vrsti ljubavnika vi pripadate?

Vrste Ljubavnika- Kojoj vrsti ljubavnika vi pripadate?

12. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Koje se vrste ljubavnika međusobno slažu?

Najuspješniji su odnosi dvoje prijateljskih ljubavnika. Dobro se slažu i praktični ljubavnici i kombinacija prijateljskog i praktičnog ljubavnika.

 

A kako je s ostalim kombinacijama?

Romantični i prijateljski ljubavnik: oboje različito izražavaju ljubav, što može dovesti do teškoća. Jedan želi romantično udvaranje i strasno ljubljenje, dok bi prijateljski tipovi radije proživjeli mirno veče i možda se prihvatili planiranja zajedničkog putovanja.

 

Kombinacija dvoje romantičnih ljubavnika: Zvuči zanosno, ali ipak slaganje tu nije baš najbolje. Nakon tri ili četiri godine, kada se spolna privlačnost i  uzbuđenje počnu hladiti, postaju nezadovoljni. Razumije se da to nije pravilo! Uz malo inovativnosti koja će uvjek razbuktati staru vatru, može vam odlično uspjeti!

 

Opsjednuti i prijateljski ljubavnik: Tu se svakako sudaraju dva potpuno suprotna stila ljubavi, koliko će to vremena trajati, ovisi o jačini spolne privlačnosti.

 

Ljubav je promjenjiva

Jeste li u nekom od gore opisanih stilova pronašli sebe? Možda. Ipak ne zaboravite da je ljubav živa tvorevina koja se mijenja, razvija i dopunjuje, upravo tako kako se tijekom životnih iskustava i sami mijenjamo, a time i stil naše ljubavi.

 

opusteno.rs

Stranice: 1 2 3