BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU! Odaberi JEDNU nijansu i pogledaj ŠTA TE ČEKA!

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU! Odaberi JEDNU nijansu i pogledaj ŠTA TE ČEKA!

18. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Kažu da boja koja te privuče daje dublji uvid u tvoju psihu i prirodne instinkte. Stoga, ovaj test može da predvidi vaše postupke, ponašanje i budućnost.

Pogledajte boje koje su ispred vas i recite nam na kojoj vam se najviše zadržao pogled? Poslušajte svoj instinkt – koja boja vas najviše privlači? Kada ste izabrali svoju boju, pročitajte šta sve ona otkriva o vama!

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU

Izabrali ste nijansu narandžaste?

Ljudi koje privlači narandžasta boja, uživaju da budu u centru pažnje. Oni su topli, pokušavaju da vode balansiran život (zbog mešavine crvene i žute), ali i traže nove mogućnosti. Vole toplinu svog doma, ali uživaju u otkrivanju novih horizonata. Narandžasta boja predstavlja i nervozu i uznemirenost i to je druga strana medalje.

 

Nijansa broj 1: Narandžasta je topla boja, ali ne želite da izgorite. ako postoji avantura o kojoj razmišljate, upustite se u nju. Vi ste avanturističkog i slobodnoh duha, ali i mudri. Imaćete svetlu budučnost ako ne letite suviše blizu Sunca.

 

Nijansa broj 2: Pazite da ne izgorite, Tamno narandžasta boja simbolizuje nepoverenje i prevaru. Možda postoji neko u vašem životu ko vam donosi mnogo zabave i radosti (što vam se sviđa), ali postoji nešto u vezi te osobe što vam ne da da joj verujete.Budite veoma pažljivi da vas ne odvede na opasnu stazu.Možete se zabaviti i bez odlaska toliko daleko.

 

Nijansa broj 3: Brine vas nešto u vezi vašeg zdravlja. Narandžasta simbolizuje dobro zdravlje i vitalnost. Vaša životna radost bledi jer vas brige opterećuju. Ne odustajte od ljubavi prema zabavi i avanturama, ali dok ne rešite zdravstvene probleme, primirite se i vodite računa o sebi.

Nijansa broj 4: Vi zaista volite zabavui avanturu, ali u poslednje vreme nešto gasi vatru koja gori u vama.Žudite za mirom i spokojstvom – i zaslužujete to! Držite se mirne staze i smanjiće se stres i brige koje vam muče um. sada nije pravo vreme da “zaljuljate brod”. Stavite sebe na prvo mesto.

 

 

 

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU

Izabrali ste nijansu žute?

Jasno je da žuta znači sreću, radost, sunce, a da li ste znali da simbolizuje i intelekt i zdravlje? Ovo je definitivno smela, neumoljiva boja. Ona je glavni simbol zdravlja – žutilo kože i očiju nikada nije dobar znak. Žuta takođe može da ukazuje na nestabilnost. Ona je jedna od najdinamičnijih boja u spektru i mnogo složenije nego što deluje na prvi utisak. Ako ste izabrali žutu pod pretpostavkom da predstavlja jedino sreću, moraćete ponovo da razmislite.

 

Nijansa broj 1: Vi ste pouzdana osoba. Biranjem zlatnožute boje, jasno je da ste motivisani da postignete uspeh i nagrada vam stoji pred očima. Mada postoje prepreke na tom putu i ima trenutaka (možda čak i dana) kada se osećate obeshrabrenim, ostanite fokusirani.Imate dovoljno “ja to mogu” duha, da će uspeh sigurno doći.

 

Nijansa broj 2: Čuvate važnu tajnu koja vas opterećuje i gasi vaše unutrašnje svetlo. Skinite taj teret sa sbe što pre. Tako ćete konačno biti slobodni da ostvarite ciljeve na kojima ste toliko vredno radili.

Nijansa broj 3: Verovatno se osećate kao da radite sa pola svog kapaciteta. Potreban vam je mir, spokojnost – možda odmor pored mora ili doručak u krevetu. u redu je da se odmorite, ali ako se oseććate previše umorno, porazgovarajte sa lekarom.

 

Nijansa broj 4: Pobrinite se da ne budete okruženi ljudima koji crpe vašu energiju i odlučnost. Definitivno postoje takvi “energetski vampiri”. Ako osećate da vam opadaju radost i motivacija, morate da presečete neke stvari. Nasuprot tome, ako osećate da vam je pomalo dosadno u životu, vreme je da konačno probate to što odavno želite, a niste smeli da se usudite do sada…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5