AKO SE PLAŠIŠ DA ĆE OTIĆI OD TEBE, OVO MORAŠ DA ZNAŠ: Muškarac ne ostavlja SAMO ONU za koju zna da je ljubav koja se dešava jednom u životu

AKO SE PLAŠIŠ DA ĆE OTIĆI OD TEBE, OVO MORAŠ DA ZNAŠ: Muškarac ne ostavlja SAMO ONU za koju zna da je ljubav koja se dešava jednom u životu

22. lipnja 2017. 0 By Admin

Neće joj okrenuti leđa i pustiti je da mu sklizne kroz prste poput toplog letnog peska. Neće odbaciti njenu magiju i pretvarati se da je ona obična poput vrapca koji peva pesmu o prosečnosti.

 

 

Stvar s pronalaženjem žene koju više nikada nećete izgubiti je da ona retko dolazi upakovana onako kako se nadate da će ljubav doći. Ona je sva naopaka – ili se možda radi o tome da vi niste znali šta je zapravo ispravno.

 

Može biti zamršena ili povremeno izluđujuća, ipak njena zamršenost i intrigantnost je ono što se pokazuje najvećim izazovom za vaše skrivene potrebe.

 

 

Drukčija je kada je s vama – i vi to znate.

To je istinito o ovoj vrsti žene, ona ne pokazuje sve svoje karte bilo kome.

Kada se otvori i pokaže vam šta drži u rukama, to je uglavnom zapanjujuće i inspirišuće. Sačuvala je najbolje delove sebe za vas i dok drugi to mogu poštovati ili čak biti opčinjeni time, to nije zbog toga što je zapravo vide.

 

 

Ona stvara drukčiji svet unutar svoje mašte, onaj kojeg ne može svatko razumeti, ali s vama je otvorila vrata koja su ostala zatvorena.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4