AKO SE PLAŠIŠ DA ĆE OTIĆI OD TEBE, OVO MORAŠ DA ZNAŠ: Muškarac ne ostavlja SAMO ONU za koju zna da je ljubav koja se dešava jednom u životu

AKO SE PLAŠIŠ DA ĆE OTIĆI OD TEBE, OVO MORAŠ DA ZNAŠ: Muškarac ne ostavlja SAMO ONU za koju zna da je ljubav koja se dešava jednom u životu

22. lipnja 2017. 0 By Admin

Muškarac nikada neće odustati od žene koja je ljubav koja se događa jednom u životu.

Ne kažem da će to biti lako, ali tako je s ljubavnim pričama – ne želimo da bude lako. Niko od nas ne ide u bioskop da bi gledao srećan završetak na početku filma. Umesto toga, volimo značajne preokrete, kada se sve čini izgubljenim i sva nada je minimalna.

 

 

Velike ljubavne priče nisu velike zbog toga koliko lako su se stvari događale u njima, već zbog poteškoća koje su njeni akteri prebrodili kako bi ljubav funkcionisala.

Iskušenja i nevolje koje su pred nama ukoliko imamo sklonosti da idemo za onim što želimo i nagrada koja sledi, govore nam da bez obzira na sve, ova ljubav će uvek biti vredna toga.

 

 

Ništa nikada nije gotovo i ako je zaista bio u stanju da vas pusti da odete, to je zbog toga što postoji drugi muškarac koji moli za to da jednog dana nađe nekoga poput vas.

Vreme otkriva čak i najiskrenije boje. Ukoliko ove večeri zaspite sami, znajte da ne postoji ništa što možete učiniti da uverite muškarca u svoju vrednost ili da ga naučite tajnama čarolije koju stvarate.

 

 

Muškarac koji vas vidi i žena koja zaista jeste će znati da on nikada neće pronaći drugu koja je poput vas u svom životu.

I to će biti čovek koji vas nikada neće pustiti.

 

„Jedini muškarac koji vam treba u životu je onaj koji vam dokaže da ste mu potrebni u njegovom životu.“

(atma.hr)

Stranice: 1 2 3 4