10 stvari kojima zrače najljepše žene: Hrabrost, elegancija, samopouzdanje..

10 stvari kojima zrače najljepše žene: Hrabrost, elegancija, samopouzdanje..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

4. Hrabrost

Hrabrost je neophodna za ljubav, za promjene, za osjećanje, za odlaženje, za vraćanje, za sanjanje i ispunjenje ciljeva, želja i snova. Hrabrost čine hrabra djela. Također, hrabrost nije vikanje i hvaljenje, hrabrost je čvrstina našeg karaktera.

 

5. Samopouzdanje

Kada naučimo voljeti sebe, tada steknemo i samopouzdanje. Samosvijest, predanost samorazvoju čini da se osjetimo kao da ćemo u svemu što želimo uspjeti. Zahvaljujući samopouzdanju sa sigurnošću znamo kada očekivati pozitivan slijed događaja, zato što znamo da smo odgovorni za svoj život.

 

6. Upornost

Kada smo načisto sami sa sobom, znamo tko smo, što želimo u životu, što želimo u ljubavi, tek tada ćemo biti potpuno sretni. Ostvarit ćete sve u životu zato što znate što želite. Iz svakog izazova izvlačimo nešto pozitivno za sebe, a kako mi bivamo bolji, tako smo sve više zaštićeni od negativnih utjecaja. Odlučnost nas drži na dobrom smjeru, vezuje za snove i ljubav i omogućuje nam da volimo sebe – baš nas odlučnost sprječava da se mijenjamo ovisno o okruženju ili okolnostima i pomaže nam da ostanemo to što jesmo.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3