BIK- Mesečni horoskop za JULI..

BIK- Mesečni horoskop za JULI..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ljubav

 

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi već na početku meseca, 2. jula, pravi opoziciju sa Plutonom što će uneti napetosti i nemir u vaše odnose sa bračnim ili emotivnim partnerom i dovesti do nestabilnosti vašeg odnosa. Moguće su ozbiljnije nesuglasice, svađa, čak i razilazak. Neophodno je da budete spremni na zajednički prihvatljiva rešenja.
Posvetite više vremena porodici jer ćete tako ublažiti neslaganja sa partnerom. Uz više pažnje i pružanjem podrške bliskim osobama uspećete da dovedete vaše odnose u ravnotežu. Pokrenućete sa emotivnim partnerom dijalog o nalaženju načina da razrešite ono što vam stvara napetosti u odnosu. Bolji period u ljubavi imaćete od 20. jula kada Mars uđe u znak Lava.

 

Ako ste slobodni:

Lako ćete se zaljubljivati i bićete obuzeti strastima koje nećete moći da kontrolišete, a koje mogu da vam s jedne strane donesu jednu burnu avanturu, dok će vam s druge strane stvarati probleme u vidu sklonosti ka ljubomori i posesivnosti. Kako biste zaobišli da vam potencijalna veza već od samog početka bude ispunjena nesuglasicama i brzo se okonča, važno je da se potrudite da svoje česte promene raspoloženja kontrolišete, isto kao i prejake strasti.

Stariji Bikovi će pokušavati da se zbliže sa osobom koja im se dopada, a koji će upoznati na zabavi kod prijatelja. Trebaće vam dosta strpljenja za to jer ćete ubrzo uvideti da je ta osoba prilično zahtevna i veliki individualista.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3