Horoskopski znak Rak: otkrivamo sve o rođenima u 3 dekade Raka (21-30. jun, 1-11. jul i 12-22. jul)

Horoskopski znak Rak: otkrivamo sve o rođenima u 3 dekade Raka (21-30. jun, 1-11. jul i 12-22. jul)

24. lipnja 2017. 0 By Admin

Ako ste rođeni u II dekadi Raka (1. jul – 11. jul): Kako je ovo dekada Škorpije, Vi ste posebno kategorični i ekstremni u različitim situacijama, posebno kada je izražavanje emocija u pitanju. Na primer, ovo je izjava ,”mrzim kišu iz dna duše” i slično. U ovoj dekadi rađaju se odlični bankari, fizičari i lekari.

 

Ako ste rođeni u III dekadi Raka ( 12. jul – 22. jul): Ova dekada se vezuje za znak Riba, pa se ru rađaju zanesenjaci, sanjari, slikari, pesnici, i generalno talentovani umjetnici, koji se ne snalaze baš najbolje u svakodnevnom životu, te traže što kreativniji način da se izraze.

 

Topografski, Rak je svaki izvor, vrelo, jezero, bazen ili banja. Rak je i Kanada (pa i Velika jezera), Holandija, Južnoafrička Republika, Malta (jer i ostrva su u simbolici Raka). Rak je i Ohridsko, Bledsko, Ženevsko ili jezero Viktorija u Africi.

 

U okviru doma, znak Raka predstavlja trpezariju, ali Rak se vezuje i za prozore, ogledala i ostale staklene predmete. Boje koje se vezuju za znak Raka su bela, srebrna, bež, svetlo siva i prozirno plava.

 

 

U astromedicini, pored našeg opšteg psihičkog i emotivnog stanja, znak Raka se vezuje i za grudi, želudac, matericu, promet vode u organizmu, hormone, limfu, likvor i genetski nasledne bolesti.

 

Živeti život kao Rak (ili sa jednim Rakom) definitivno nije lako, jer i najmanji pokret može da pokrene oluju i uzburka more emocija, ali bez znaka Raka ne bismo znali kako je to biti okupan iskrenim emocijama i osetiti najtoplije dodire.

 

lepaisrecna.rs

Astrolog: Miloš Tomić

Stranice: 1 2 3