LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Vagu privlači osoba iz inostranstva, napeto kod Bika, vrlo značajan događaj za Strelca..

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Vagu privlači osoba iz inostranstva, napeto kod Bika, vrlo značajan događaj za Strelca..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Jul 2017. godine je jedan od najpovoljnijih meseci zato što se Venera, planeta ljubavi i parova, nalazi u Blizancima. Prisustvo Venere u vašem znaku dovoljno je da vas uveri u to da je ovo ispunjavajuć period. Stvari su još bolje: Venera pravi predivan trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, smeštenim u kući erotike Blizanaca. Ovaj sklop je još značajniji ako uzmemo u obzir to da je Venera vladar kuće strasti Blizanaca, a Jupiter je vladar kuće parova Blizanaca. To znači da su pred vama posebne nedelje u kojima će se dogoditi nešto značajno i posebno. S druge strane, jul je mesec pun napetosti i možda ćete prolaziti kroz komplikovane periode. Uprkos tome, s voljenom osobom bićete usklađeni i ljubav će pobediti.

 

RAK

Sa Suncem i Marsom smeštenim upravo u Raku, kroz prve dve dekade jula 2017. godine, vašim venama teče vruća krv, imate puno energije i rasplamsane strasti. Jul je generalno mesec pun napetosti, posebno za Rakove i lako je moguće da dođe do neželjenog emotivnog ponašanja. Mars podstiče osvajanje, ali ako je van kontrole dolazi do nemara, agresivnosti ili sukoba. Pazite kako izražavate i pokazujete strast i nećete se naći u nezgodnoj situaciji. Venera, planeta ljubavi, je u 12. kući Raka, što predstavlja tajne, skrivene ljubavi, emocionalnu zavisnost, razočaranja ili udaljavanja.

 

LAV

Jul 2017. godine donosi bitku između težnje da letite krilima romantike, idealizma i težnje da vidite stvari iz realističnijeg i budnijeg ugla gledanja. Na Veneru, planetu ljubavi, i Saturna, tradicionalnog vladara kuće parova, utiče neskladan aspekt varljivog Neptuna, dok alarmirajući Merkur, smešten u Lavu, nastoji da privuče vašu pažnju. Stvari su pomalo nejasne, ali zaista ne na škodljiv način. Ipak su planete koje su odgovorne za vaš ljubavni život u srećnim su položajima i stvari će se u na kraju završiti vama u korist. Temelji veze su, više nego ikad, komunikacija i seks.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4