NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

24. lipnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Raskid im pada teško, iako to neće priznati sebi ili drugima. Umorni su od razmišljanja, jer jednostavno ne mogu naći odgovore na sva pitanja. Dobar san će vas najbolje opustiti i osloboditi. Pokušajte da razmišljate o tome što je manje moguće, priuštite sebi dodatne obaveze, bar neko kratko putovanje. Prijavite se za kurs stranog jezika i povećajte mentalnu aktivnost.

 

 

Savet za prijatelje Blizanaca: vaši dragi Blizanci će delovati jako čudno. Oni će biti veoma odsutni, a promene raspoloženja variraju od jednog minuta do drugog.

 

 

Rak

Najbolja terapija za napuštene Rakove treba da bude društvo bliskih prijatelja. Razgovarajte sa prijateljima o svojim emocijama. Ne ustručavajte se da se dobro isplačete, jer će to sigurno učiniti da se osećate mnogo bolje. Pokušajte da se oslobodite svih sitnica koje vas podsećaju na bivšeg partnera, stavite ih na tavan ili u podrum.

 

 

Savet za prijatelje: budite nežni sa njima. Budite njihovo rame za plakanje i podrška u ovim tužnim danima. Čak i ako vidite da su otišli ​​predaleko u samosažaljenju ne kritikujte ih. Sve će proći i sve će doći na svoje mesto.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6