NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

24. lipnja 2017. 0 By Admin

Lav

Vi ste suviše ponosni da pokažete drugima da patite i imate tendenciju da ubeđujete prijatelje da se osećate dobro. To će samo izazvati suprotan efekat, vi ćete stalno biti ljuti i mrzovoljni. Najbolja stvar za vas bi bila da odete na neko egzotično mesto, da plivate i ležite na suncu, jer za Lavove je sunce najbolji lek. Trošite novac na skupu odeću, promenite frizuru, boju kose …

 

 

Savet za prijatelje: hvalite ih, navijajte za njih i dajte im komplimente. Pokažite im da ih volite i koliko vam je važno što su deo vašeg života. To će im mnogo značiti.

 

Devica

Devica treba da upravlja sama svojim životom, jer oni to najbolje rade. Raskid sa partnerom ih baca u depresiju. Najbolje je da napravite listu razloga zašto je bolje bez njega. Takođe je dobra ideja da napravite spisak aktivnosti koje ćete uraditi bez njega, a niste mogli sa njim. To će vam sigurno pomoći.

 

 

Savet za prijatelje: pomozite svojoj dragoj Devici i analizirajte sve, logično razmišljanje će pomoći. Ako vidite da to ne pomaže dovoljno, ubedite svog prijatelja da je tako moralo da se desi, i da će neko bolji ući u njen život.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6