NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

24. lipnja 2017. 0 By Admin

Strelac

Večiti optimisti i idealisti će biti nespremni za trenutak u takvim situacijama. Iako njima veza često predstavlja prepreku ka slobodi koju žele i cene najviše, sada će osetiti veliku usamljenost. Međutim, oni su gospodari koji su iznad svake situacije i gledaju na život sa filozofske tačke gledišta. Oni će spakovati kofere i krenuti u nove avanture.

 

 

Saveti za prijatelje: vaš prijatelj će delovati čudno, biće sklon čestom kritikovanju, svađaće se i biće skloni čestim promenama raspoloženja. Oni vas mogu lako optužiti za nešto što se dogodilo pre pet godina, ali ne obraćajte pažnju na to.

 

 

Jarac

Iako se čini da oni savršeno podnose raskid, oni su zapravo poljuljani. Nešto što grade godinama je sada propalo i teško to podnose. Nećete videti da kukaju i žale se mnogo, skloni su da trpe u samoći i ne smetaju drugima previše. Oni žele da ostanu mirni i racionalni, čak i u ovakvim situacijama. Jarčevi vrlo dobro znaju da vreme leči sve rane. Najefikasnije za njih je da traže spas u poslu.

 

 

Savet za prijatelje: ponašajte se kao da se ništa nije dogodilo, jer ne vole da ih žalite. Razgovarajte o tome samo na njihovu inicijativu. Ne dozvolite im da budu sami.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6