NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

24. lipnja 2017. 0 By Admin

Vodolija

Vodolija neće lako prihvatiti raskid i želeće da ostanu barem prijatelji sa svojim bivšim partnerom. Na taj način, agonija se nastavlja, dok konačno ne shvate da je kraj. Najbolje je da provode vreme u društvu svojih prijatelja i da razgovaraju o problemu. Oni će shvatiti da nisu sami i da imaju puno prijatelja koji ih vole i za njih to znači mnogo.

 

 

Saveti za prijatelje: predložite Vodoliji nešto uvrnuto. Ako nisu skakali padobranom iz aviona pre, sada je pravo vreme za to. To će im pomoći da se osećaju živim i tuga će brzo nestati.

 

 

Ribe

Vi ste sumnjali već duže vreme da se veza završava i sada se konačno dogodilo. Vaši snovi su uništeni i mislite da ne možete da živite bez voljene osobe. Ne znate šta da radite, da li da udavite tugu u moru alkohola ili možda odete u manastir i izolujute se. Ključna reč ovde je – vera. Kako verovati sada, kada je ceo svet propao, kada su vaši snovi nestali i sve u šta ste verovali i nadali se sada ste jednostavno izgubili? Probudite veru u sebe, veru u ljubav. Čini se gotovo nemogućim. Napišite najlepše ljubavno pismo, najlepšu ljubavnu pesmu, stavite je u bocu i ostavite je u reci. I videćete, čarolija će se uskoro dogoditi.

 

 

Saveti za prijatelje: samo pazite na svog prijatelja, jer lako može da uradi nešto glupo. Ne verujte im kada kažu da su dobro, jer sledećeg trenutka mogu biti na dnu provalije. Boravak pored vode će učiniti da se osećaju dobro, ako ništa drugo, predložite im pecanje.

 

 

srbijadanas.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6