OVAN- Mesečni horoskop za JULI..

OVAN- Mesečni horoskop za JULI..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vaš vladar Mars na samom početku meseca, 2. jula pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Takođe i Sunce pravi opoziciju sa Plutonom 10. jula. To vas upozorava da u prvoj polovini jula budete pažljivi u odnosima sa nadređenim osobama jer su moguća neslaganja i razilaženja oko nekih pitanja.

Bićete preopterećeni obavezama, što će vam ostavljati malo vremena za sebe, porodicu, čak i za odmor. Na poslu ćete se suočavati sa teškoćama koje će zahtevati većinu vaših resursa, veliku koncentraciju, iskustvo, veštinu, sposobnost analize, a najviše od svega moć prilagođavanja. Sve to će vam stvarati pritisak i osećaćete veliku napetost, dok će vam sposobnost prilagođavanja biti umanjena i ograničena. Da ne bi došlo do većih komplikacija, koristite slobono vreme za psihofizičku relaksaciju i odmor.

 

Od 6. jula Merkur prolazi kroz vaše polje zabave, pa ćete imati ventil gde ćete moći da ispraznite napetost. Uspeh ćete postići na poljima ugostiteljstva i u svemu gde je potrebno da pokažete kreativnost i inicijativu.

Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi 5. jula u znak Blizanaca, što vam donosi profit kroz pregovore, oblasti komunikacija, informacija, informacionih tehnologija i saobraćaja. Bićete vešti u planiranju finansijskih transakcija i u investiranju. Vaš ljubazan i rečit nastup će vam otvarati mnoga vrata za poboljšanje salda na računu.

 

U drugoj polovini jula izbegavajte mutne radnje i ulazak u bilo šta što vam nije dovoljno jasno. Pazite da vas neko ne prevari. Venera će u drugoj polovini meseca praviti izazovne aspekte sa Neptunom i Saturnom, dok će Mars imati kvadrat sa Uranom. To će dovoditi do zastoja u platnom prometu. Izbegavajte da se zadužujete jer ćete nailaziti na neočekivane troškove.

 

Nezaposleni Ovnovi će moći da nađu privremeni ili honorarni posao, dok će imati manje šansi da nađu stalno zaposlenje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3